• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har oplevet en stigende interesse for reel grafisk kompetence og rådgivning til næsten alle former for tryk, udstillings- og skilteproduktion. Vi tilbyder vores erfaring og grafisk kompetence, så kunderne kan komme sikkert igennem et produktionsforløb og sparer penge.

Gør Det Selv

Kunderne kan og vil skabe egne produktioner, derfor tilbyder vi os som samarbejdspartner der hjælper dem med det vanskelige i produktionen. Det kan være designskabeloner til opsætningen, tips og cowboytricks under produktionen når de kører fast og det kan være assistance til billedbehandling, papirvalg, indbinding og en lang række andre relevante områder. Spørg os, vi kan hjælpe med det meste og så sparer du tid.

Tænk visuelt

Vi kan desuden udarbejde illustrationer og grafik og give din produktion det ekstra pift, som gør den læseværdig og attraktiv over for din målgruppe.

Vi assisterer i den afsluttende fase hvor opgaven skal klargøres til output, hvor vi gennemgår din produktion og sørger for at tekst, farver, grafik og billeder er rigtigt formateret.

Vi tilbyder adgang til vore kompetencer via et klippekort, hvor du også kan trække på rådgivning i forbindelse med tilrettelægning og planlægning af din produktion og når produktionen kører, støtte til produktionsforløbet.

Du skulle prøve det, vi garanterer dig, at du vil opleve os som en ægte samarbejds­partner. Vi har mange, mange års erfaring med grafisk produktion der kommer dig til gode og vi deler viden – du bliver dygtigere ved at arbejde sammen med os.

Din livline

Når du har etableret et klippekort, får du en kontaktperson som du kan ringe til, drøfte muligheder og problemer med på f.eks. Skype, email, sms og naturligvis på telefon, så du hurtigt kan komme videre og nå din deadline.

Har du brug for et lille kursus eller et brush-up i din software, kan du få et skræddersyet kursus 1:1 på vores adresse, naturligvis kan du også tage kolleger med. Vi lover dig, at du går flyvende derfra og har fået løftet dine kompetencer til et nyt niveau.

 

Tag en frisk beslutning og kontakt os, måske er vi den partner som du altid har ønsket dig!