• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peter og Dorthe Schaltz 2Vi har assisteret en ny virksomhed med at gå til markedet med deres eget gavekoncept, som løser et problem som mange virksomheder og organisationer kender. Valget at den helt rigtige julegave til medarbejderne.


Er du skeptisk overfor et chatmodul på din website?, så se denne her!

Chat på websites har man kunnet få længe, men ikke alle har gode erfaringer med deres chatmodul. Det kniber også med at svare når man har travlt.


taellerTraditionelle E-nyhedsbreve har efterhånden en så lav åbningsrate, at man kan stille spørgsmålstegn ved om det kan betale sig at udarbejde dem. Åbningsraten er nede på 2-30%. Men der er en anden kanal som er interessant, et videonyhedsbrev som sms – direkte til mobiltelefonen.


Der er en lang række fordele ved at anvende digitale skilte. Det er skærme der er udviklet til at være aktive i lange perioder, som selv kan tænde og slukke og som kan afvikle slideshows og opdateres med indhold.


Nina Bruun der er diætist i Køkken Ballerup i Ballerup Kommune har skabt en række tryksager til forskellig anvendelse, alle omkring kosten på plejehjemmene. Tryksagerne har hun selv sat op i Word og vi har assisteret til at gøre dem klar til tryk, og bl.a. konverteret billederne.


Underkategorier

Tag en frisk beslutning og kontakt os, måske er vi den partner som du altid har ønsket dig!

© 2022 tryk1437.dk en del af 1437.dk ApS reklamebureau københavn | alle priser er eks. moms | der tages forbehold for fejl og prisændringer
tryk1437.dk
Snellemark 30 3700 Rønne 5364 1437