• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tryksager om sund kost til ældre

Tryksager om sund kost til ældre

Nina Bruun der er diætist i Køkken Ballerup i Ballerup Kommune har skabt en række tryksager til forskellig anvendelse, alle omkring kosten på plejehjemmene. Tryksagerne har hun selv sat op i Word og vi har assisteret til at gøre dem klar til tryk, og bl.a. konverteret billederne.

 

Nina

Tryksagerne er godt gennemtænkte, fra en plakat med en oversigt over måltider tryk på syntetisk papir, så de kan tørres af og tåle fugt. Og en håndbog på 76 sider, indbundet med stift bind i A4-format til medarbejderne, sammen med en Pixiebog som hun kalder den, i A6-format til plejernes kittellomme, så de kan svare beboerne på stedet hvad menuen er. Til beboerne har hun en lille beboerhåndbog på 12 sider så de er godt informeret.

Alle tryksagerne indeholder meget præcise oplysninger om kosten, med ernæringsskemaer og information om variationen. Der findes også en café på plejehjemmet, hvor beboerne kan mødes og den har også en informationsfolder, hvor man bl.a. kan se de meget rimelige priser for kaffe og kager m.m.

Det er et meget fint kommunikationsprojekt med gode tanker bag. Det er blevet meget vel modtaget, så der er allerede bestilt ekstra oplag. Alle produktionerne er trykt som digital print.

Dennis, 8.4.2017


Tag en frisk beslutning og kontakt os, måske er vi den partner som du altid har ønsket dig!