• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Digitale skilte skaber wauw-effekt

Der er en lang række fordele ved at anvende digitale skilte. Det er skærme der er udviklet til at være aktive i lange perioder, som selv kan tænde og slukke og som kan afvikle slideshows og opdateres med indhold.

magicinfo digital signage softwarePriserne er meget rimelige, en 48” koster ca. kr. 7.000,- og vi kan levere dem i størrelserne 10-85” eller større hvis man sætter flere sammen. Deres levetid er forskellig i forhold til i hvilken sammenhæng de skal anvende i.

Skal man have en enkelt eller to skærme kan man opdatere præsentationen med f.eks. et USB stik, men der er også mulighed for at koble skærmene sammen med en styring til en computer og styre dem centralt. Og der er en række andre muligheder der bare giver flere anvendelsesmuligheder for at anvende digitale skærme til information og præsentation. Vi ser dem i detailbutikker men de vinder også indpas i en række andre sammenhænge.

Kontakt os hvis du er interesseret, vi kan levere gode driftsikre skærme, klargøre dem til brug og vi skabe indholdet. Vi hjælper dig frem til den rigtige løsning til dit projekt.

Og så er det er fornøjelse med digitale skærme, de præsenterer indholdet smukt, både grafik og film og giver masser af opmærksom hos dit publikum.

 

Et eksempel:


Tag en frisk beslutning og kontakt os, måske er vi den partner som du altid har ønsket dig!